Sirkelsett

Disse nettsidene er midlertidige, og vi jobber med saken.

Vi vet at det mangler mer bildemateriale, dokumentasjon og info, men det kommer snart!

Kontakt oss gjerne


Sist oppdatert 04.jan 2024

Smak av skifer

Engelsk forbilde - norsk kvalitet

Vår bestselger!


I sirkelsettene våre inngår det 4 forskjellige størrelser:


Ø150 cm, eller med ramme (blir da 180x180 cm)

Ø240 cm, eller med ramme (blir da 270x270 cm)


Du kan gjerne bruke firkanthellene våre for å dekke større områder, men vanlig belegningsstein, trevirke eller naturstein går fint også. Fantasien rår.

Hvor kan du bruke et sirkelsett?

Vi hjelper deg med ideer

Veldig ofte blir sirkelsettene brukt som et midtpunkt i et større område, da enten med bruk av våre firkant/-skiferheller, naturstein eller vanlig belegningsstein. Men de kan også stå fritt midt i plenen, som ramme rundt det store treet, eller midt i et blomsterbed.


Vi har veldig mange fine bilder fra våre kunder og jobber med å få dem ut her på nettsidene våre. Følg gjerne med og abonner på vårt nyhetsbrev. Det kan du gjøre fra forsiden her på nett.

Klassiske heller med moderne vri

Sirkelsettene og hellene er ca 42 mm tykke og egner seg utmerket til hager, gangstier og områder hvor det ikke er stor trafikk. Vi hjelper deg gjerne med både design og det praktiske rundt legging av hellene, vi kan også i mange tilfeller hjelpe deg med gode tilbud fra våre partnere - anleggsgartnere og entreprenører.


Vi har gode fraktavtaler rundt om kring i landet og har sendt stein helt opp til Alta i nord, Halden i øst  og selvsagt alle de største byene. Ta gjerne kontakt og vi gir deg et uforpliktende tilbud.


Vi anbefaler stabilt underlag, godt komprimert og med settesand på toppen - på lik linje med vanlig belegningsstein og heller. Ofte holder det med å grave vekk evt. jord og fylle opp med singel eller grov pukk for å så legge hellene på toppen. Vi anbefaler ikke bruk av hoppetusse / platevibrator opp på noen av våre produkter. Dette er tunge heller som vil sette seg helt fint selv - komprimering vil mest sannsynlig bare føre til merker og riper i overflaten på de.