Produktene våre

Egenproduserte former

Originalt skal det være

Vi jobber stadig med å utvikle nye produkter, men i dag har vi 3 serier: Jernbanesviller, sirkelsett og skiferheller.


Det ligger mye omtanke bak hvert produkt, og vi bruker mye ressurser på å teste og finpusse før vi lanserer det vi lager.


Vi bruker kun godkjente og giftfrie fargestoffer og andre tilsetningsstoffer og vi leier inn spesialister som hjelper oss med ting som å måle styrken i betongen vår.

Kvaliteten er viktigst

På visse områder må det ikke spares!

Selv om betongen vår er av ypperste kvalitet, er hellene våre ikke støpt i tykkelse som egner seg til biltrafikk. Vi vet av egen erfaring at hellene kan brukes i parkeringsplasser, men anbefaler det altså ikke. Salt og piggdekk er aldri noen venn med den fine overflaten og tilhørende fargespill.


Men vi vet også at vi har et 100% frostsikkert produkt som er veldig slitesterkt, noe vi garanterer 10 år fremover.

Klikk her for jernbanesvillene våre og her for sirkelsettene.

Vi og jungeltelegrafen

Jungeltelegrafen er et viktig verktøy for oss, og vi gjør alt vi kan for å beholde vårt omdømme og gode rykte. Vi mener at fornøyde kunder trekker til nye kunder, det er jo ingen videnskap. Vi ser dette i praksis gang på gang.


Så å si alle bilder på disse nettsidene kommer fra våre kunder, som har gitt sitt samtykke til bruk av disse. Det er vi utrolig takknemlige for. Vi tar det som et tegn om velvilje når folk sender oss bilder, ofte uten at vi engang har bedt om det.


Vi gir våre kunder all den hjelpen vi kan, om det er i prosjekteringsfasen, i byggeperioden eller etter at prosjektet er klart. Dette er for oss en naturlig del av bedriften, og stort sett kostnadsfritt for kunden.